vull contractar gas natural ascensor

Ara, a l’ascensor,

es parlarà

de la calefacció central 

de gas natural

Avantatges de la calefacció central de gas natural

Màxim rendiment de l’energia

Les calderes de gas aprofiten al màxim la calor dels productes de combustió per mitjà de la condensació del vapor d’aigua.

Subministrament garantit

Amb el gas natural són necessàries les reposicions. Disposaràs d’una energia fiable i amb el preu més competitiu del mercat.

Costos de manteniment inferiors

Com que no necessita dipòsits d’emmagatzematge ni mecanismes especials per transportar-lo, el manteniment de les sales de calderes de gas natural és més senzill i el seu cost és més reduït que el de les que s’alimenten amb altres combustibles.

Lliure elecció de la comercialitzadora

Podràs triar de contractar el subministrament de gas natural amb l’empresa comercialitzadora que t’ofereixi millors condicions, ja que el sector del gas natural està totalment liberalitzat.

Comparativa d’estalvi anual entre gas natural i gasoil per a una caldera central

gràfica calefacció central de gas. Comparativa d'estalvi anual entre gas natural i gasoil per a una caldera central

Tots els imports inclouen el 21% d’IVA i impost especial.

Preu gasoil: preu liberalitzat; es calcula aplicant un descompte del 15% sobre el preu del segment residencial

Preu gas natural: mitjana de les 3 comercialitzadores principals

Els preus del gas natural inclouen el lloguer del comptador

Transformació d’una sala de calderes

Informa-te’n gratis

sobre el canvi de caldera

truca al

900 500 404

Descentralització de la calefacció

Termòstat de calefacció central a la llar
Tria com i quan descentralitzar
Paga només allò que hagis consumit
Amb instal·lacions existents
Recupera espai perdut

 

Avantatges de descentralitzar la calefacció

 

Icona check blau NedgiaGràcies a la calefacció individual, gaudiràs de la temperatura que millor s’ajusti a les teves necessitats. Amb un termòstat programador podràs decidir quan encendre o apagar la calefacció i la temperatura ideal de casa teva.

Icona check blau NedgiaDisposaràs d’un comptador individual i pagaràs només una vegada hagis consumit l’energia, amb la qual cosa controlaràs la despesa en tot moment.

Icona check blau NedgiaEn molts casos, quan la distribució sigui en anell, n’hi haurà prou amb col·locar una caldera individual a l’habitatge i connectar-la al circuit de radiadors instal·lats.

Icona check blau NedgiaSi la teva comunitat descentralitza el sistema de calefacció, l’espai abans destinat a la sala de calderes es podrà reconvertir i donar-hi un ús nou i millorat.

Canviar a un sistema de calefacció individual, més fàcil del que et penses

Circuit de la calefacció en anell

És el sistema més usual d’instal·lació, ja que la majoria de les comunitats compten amb aquest tipus de distribució. En aquests casos, la instal·lació de gas natural serà molt senzilla, ja que la major part de les obres s’executaran en instal·lar la caldera individual a cadascun dels habitatges, sense alterar el circuit de radiadors existent.

Circuit domèstic de calefacció central de gas

Circuit de la calefacció en columna

Si disposem d’aquest tipus de distribució a la nostra comunitat, com que els radiadors estan units verticalment entre les diferents plantes de l’edifici, per descentralitzar hauríem de passar, en primer lloc, a una distribució en anell i, posteriorment, unir els radiadors a la caldera individual que s’instal·li a l’habitatge.

Circuit domèstic de calefacció central de gas

Gent amb gas: Mario

“Logré convencer a mis vecinos de que debíamos descentralizar la calefacción y todos hemos salido ganando. Por fin todos están contentos”

 

Lo paso fatal cuando hace calor. De hecho, siempre he sido caluroso y estaba cansado de tener que adaptarme a las necesidades de temperatura del resto de mi comunidad de vecinos, mucho más friolera que yo, y de encima tener que pagar por ello…

Hicimos una reunión de vecinos para hablar de la cuestión y después de horas y horas de debate logré convencerles de que debíamos descentralizar la calefacción. De eso hace ya un año y a día de hoy ni un vecino se ha quejado. Porque al final todos hemos salido ganando.

Cada uno elige cuándo encender o apagar la calefacción, qué temperatura quiere tener en casa según la hora del día y, lo más importante, paga sólo lo que consume. Además, ahora utilizamos una energía mucho más respetuosa con el medio ambiente. De hecho, cuando descentralizamos la calefacción, reconvertimos la vieja sala de calderas – que antes era un espacio perdido y lleno de suciedad -, en un maravilloso parking para bicis. Así que mi bici ahora duerme calientita y todos respiramos un aire más limpio y libre de emisiones. Al fin y al cabo, ¿de qué sirve cuidar del bolsillo si no cuidamos de nuestra salud?


Calefacció central gas natural. Noi que somriu