Avantatges de la instal·lació de calefacció de gas natural

Mare i filla ballant amb el confort d’una casa amb gas natural

Més barata

Subministrament continu

Calefacció uniforme

Pictograma biodiversitat. Beneficis mediambientals

Respectuosa amb el medi ambient i té cura de l’aire que respires

Quant estalviaré?
Calefacció
Calefacció
Amb gas natural, l’estalvi és de...
Coste del gas natural
Coste de electricidad
Coste del gas natural
Coste de electricidad
Electricitat
Butà
Gasóleo
Electricidad
Província
x
Seleccione una provincia
Municipi
x
Seleccione un municipio
Provincia: Provincia
Población: Población
m2

Instal·lar el gas natural és més senzill del que penses. T’ho expliquem en el vídeo següent

Truca gratis al

900 699 011

Alta de gas natural

Gent amb gas natural

Montse i Bruno

instal·ladors calefacció - confort a casa teva

“Qualsevol mare vol el millor per al seu nadó, també el millor aire per respirar”

Des que va néixer el Bruno, va néixer en mi també un sentiment de protecció molt fort. La cadireta del cotxe més segura, les joguines que hagin passat controls estrictes, els millors biberons anticòlics, fins i tot la crema del culet més protectora per a la seva pell… Així que mentre estava embarassada de 7 mesos, vam decidir instal·lar el gas natural. Ens dona la comoditat que tant necessitem en un moment com ara, calefacció a tots els racons de casa i aigua calenta sense interrupcions per a aquests primers banys del Bruno tan especials.

Però això no és tot. També abans d’instal·lar-lo, vaig llegir –i més tard m’ho va confirmar el pediatre–, que és important procurar que els nadons i els nens respirin un aire net, ja que són molt vulnerables… Segons em vaig informar, el gas natural redueix molt les emissions contaminants. Potser algunes persones no caiguin en això, però nosaltres vivim a la ciutat i la veritat és que ens sentim més tranquils quan pensem que estem utilitzant una energia que pot col·laborar a millorar l’aire que respirem, tant nosaltres com el Bruno.

A més, el gas natural ens permet estalviar. Paguem només el que consumim i això ens va fantàstic perquè des que va néixer el Bruno, gastem molt!

Altres usos del gas natural, aigua calenta i cocció

Aigua calenta sanitària amb gas natural

Mostra’n més

El gas natural proporciona un alt nivell de confort a casa i, en particular, en el seu ús per obtenir aigua calenta sanitària. L’aigua calenta s’obté de manera instantània i sense límit sempre que ho necessitis i mai no s’acaba a mitja dutxa.

Gas natural a la teva cuina

Mostra’n més

La cuina amb gas natural permet controlar millor la cocció dels aliments gràcies a la flama regulable i conservar-ne el gust i el valor nutritiu. A més, disposa de subministrament continu i no cal reposar el combustible.