Amb gas natural empreses estalvia en el teu negoci

La instal·lació de gas natural reporta grans beneficis al teu negoci. És l’energia més neta i eficient que hi ha i té múltiples avantatges respecte a altres energies.

Descobreix quant pots estalviar instal·lant gas natural al teu negoci. Consulta la nostra comparativa d’energies i coneix l’estalvi econòmic que tindràs comparant-lo amb la teva energia actual.

Aplicació disponible a Google Play i Apple Store.

Baixa-te-la! És gratis.

Apple Store
Google Play

El gas natural arriba al meu negoci?

Sol·licita una oferta personalitzada per al teu negoci

Vull gas natural per al meu negoci

El gas natural és una energia de subministrament continu neta i amb gran potència calorífica. El seu alt nivell d’eficiència et permetrà estalviar. Si ja disposes de la instal·lació i simplement vols donar-te d’alta en el servei, hauràs de contactar amb alguna de les empreses comercialitzadores que operen a la teva zona.

Vols que et fem un estudi de viabilitat tecnicoeconòmic, sense cap compromís?
Sol·licita-ho ara

Avantatges d’utilitzar gas natural empreses

El gas natural és l’aliat perfecte per al teu negoci. Utilitzant-lo guanyaràs en competitivitat alhora que tens cura del medi ambient. Descobreix alguns exemples dels avantatges d’utilitzar el gas natural:

Quant costa la instal·lació?

Te’n sorprendràs, de tant poc que costa la instal·lació del gas natural.

Truca gratis al

900 500 404

Màxima eficiència amb el gas natural per a empreses

Gas natural vehicular per a camions

El gas natural ofereix molts avantatges al teu negoci

El gas natural no s’emmagatzema, atès que el subministrament és continu. Així, podràs estalviar espai i reduir els riscos i les olors derivats de tenir productes emmagatzemats.

L’energia es paga una vegada consumida, sense necessitat de fer desemborsaments previs per omplir dipòsits d’emmagatzematge. A més, és una de les energies més barates del mercat i amb els preus més estables.

Instal·lació fàcil i senzilla

La instal·lació de gas natural és fàcil i senzilla, i proporciona un valor afegit al teu negoci.

El gas natural té una alta potència calorífica, el que la converteix en l’energia idònia i més eficient per escalfar i aconseguir altes temperatures en un temps mínim.

L’empresa distribuïdora fa exhaustives revisions periòdiques obligatòries i els controls de seguretat compleixen els estàndards més estrictes. S’ofereix, a més, un servei d’urgències permanent.

L’energia més eficient i amb més aplicacions

El gas natural permet tenir aigua calenta, calefacció i cuina a diversos llocs del teu negoci alhora i ininterrompudament de la manera més eficient, atès que consumeix molt poca energia.