Andrés Montero, nou director de NEDGIA Galicia

Andrés Montero Nomenaments

La fins ara directora, Raquel Vallejo, passa a dirigir l’àrea d’operacions de NEDGIA a les zones centre i sud.

NEDGIA, la companyia de distribució de gas natural del Grup Naturgy, ha nomenat Andrés Montero nou director general de NEDGIA Galicia, la filial en aquesta comunitat autònoma. Andrés Montero substitueix en el càrrec Raquel Vallejo, que a partir d’ara dirigirà l’àrea d’operacions de NEDGIA a les zones centre i sud.

El nou director de NEDGIA Galicia és gallec, natural de Paderne (la Corunya) i enginyer tècnic industrial per la Universitat de la Corunya. Amb gairebé 20 anys d’experiència en el Grup Naturgy (abans Gas Natural Fenosa), Andrés Montero ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en l’àmbit de la distribució de gas natural a Galícia i compaginarà la direcció de NEDGIA Galicia amb el càrrec de responsable de Construcció de NEDGIA a la zona nord (Galícia, Castella i Lleó, La Rioja i Navarra).

Amb aquest nomenament, NEDGIA aposta per Galícia en designar com a responsable de l’activitat de la companyia distribuïdora una persona amb un coneixement ampli del territori i amb una extensa experiència i trajectòria a la companyia a Galícia.

Andrés Montero s’integra en l’equip de la directora de l’àrea d’operacions de NEDGIA a la zona nord, Celestina López, i tots dos assumiran el repte de continuar amb l’expansió de la xarxa de distribució de gas natural a Galícia i de potenciar els nous usos d’aquesta font d’energia, entre els quals destaquen la implantació de la mobilitat sostenible amb gas natural i l’impuls del gas renovable.

 

Nova realitat, nous reptes

NEDGIA aposta fermament per la contribució decisiva del gas natural en la millora de la qualitat de l’aire a les ciutats espanyoles. Per això, treballa en el desenvolupament de solucions innovadores i eficients per fer arribar el gas natural a usuaris nous, i promou els nous usos del gas, com la mobilitat sostenible com a alternativa a combustibles tradicionals, o el gas renovable, una opció sostenible i econòmicament competitiva per impulsar un sistema energètic descarbonitzat i lluitar contra el canvi climàtic.

A més, la companyia està treballant en la digitalització de tots els seus processos amb l’objectiu d’aprofitar al màxim les noves tecnologies per fer més eficient i eficaç la seva activitat i connectar amb la nova realitat més tecnològica i exigent.

 

Presència a Galícia

NEDGIA Galicia subministra gas natural a 77 municipis, la qual cosa suposa que prop del 70 % de la població té accés a aquesta font d’energia. Té uns 300.000 punts de subministrament i una xarxa de distribució que arriba als 3.400 quilòmetres.

 

Santiago de Compostel·la, 16 d’octubre de 2018

 

Baixar en PDF